Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Aan de slag met vitaliteit


5 oktober loopt het programma Vitaal Bedrijf alweer een jaar. Een jaar waarin we samen met ondernemers, onze partners en inhoudelijke experts ontzettend veel geleerd hebben:
  • Wat levert het op om aan de slag te gaan met vitaliteit op de werkvloer?
  • Waar en hoe begin je?
  • Wat werkt wel en wat vooral ook niet?
  • Wat leren we uit de scan voor medewerkers die al door veel bedrijven ingezet wordt? Met welke thema’s willen medewerkers graag aan de slag en wat zijn redenen waarom zij wel of niet meedoen aan vitaliteitsactiviteiten op het werk?
Louise Timmer van Prominent, Coert Tempelman en Erik Groen van KNNS en Jan Willem Landré en Sandra van Oostrom van het programma Vitaal Bedrijf delen hun ervaringen en inzichten én handige tips & tricks.

Ook reiken we de eerste Vignetten Vitaal Bedrijf, ons 'keurmerk voor vitale organisaties', uit aan 2 bedrijven die al duurzaam bezig zijn met vitaliteit.  

De bijeenkomst staat onder leiding van Martine Schuijer (Directeur Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!). Praktische informatie

Datum:
5 oktober 2021
Tijd: 10.00-10.50 uur
Locatie: online
Kosten: Deelname is gratis


Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Het wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW.